Wednesday, November 5, 2014

All about fall


Jesen je moje omiljeno modno doba. Zbog neke ozbiljnosti koju nam donosi posle leta, slojevitog oblačenja ili zbog „jesenjih“ aksesoara... A i čizme obožavam. Tu su i divne boje, bordo, oker, teget, siva, crna, koje ističu žensku figuru. Volim te tamne i mirne boje, koje ostavljaju detaljima glavna mesta u odvnim kombinacijama. Zbog toga, najveću pažnju posvećujem, upravo tim detaljima.

OGROMAN ŠAL 
Definitivno moj omiljeni jesenji komad. Obožavam ogromne šalove,toliko velike da se celi obavijete njima. Dobrim dezenom uspevaju da ožive i sasvim jednostavnu garderobu. Takvih šalova trenutno ima mnogo, odaberite dezen ili jarku boju i dopunite svoj stil.   

                                                                           

ŠEŠIR 
Jesen je idealno godišnje doba za šešire. Šeširi u jesenjim bojama – bordo, teget, siva, bež, crna, upotpuniće svakodnevnu – poslovnu garderobu. To je dodatak koji zaista promeni čitavu odevnu kombinaciju.KRZNO U BOJI 
Sasvim lud komad koji biste mogli da dodate svom garderoberu. Od prošle godine je hit u svetu, tako da se veštačka krzna mogu naći u puno boja. H&M i Zara imaju bundice u jarkim bojama, koje su savršen dodatak urbanom stilu. Znam da nije lako gotiviti ovaj trend, ali vredi probati.


NAKIT U BOJI ZLATA 
Vreme je za masivne narukvice i ogrlice, 
koje sada mnogo više dolaze do izražaja.
Jednobojna rolka i atraktivna ogrlica, jesenja klasika.
Šal, šešir, krzneni prsluk, crna ogrlica - H&M
Bundica, šarena ogrlica - Zara